De Store Små Superhelt

Anmeldelser av "Superhelt" fra bokbloggere

«De Store Små» var eit kjekt bekjentskap. Dette er ei bok som kjem til å skape stor leseglede blant born. Eg gleder meg til fortsettelsen. Ei bok eg oppfordrar alle småbornsforeldre til å sjekke ut.

TERNINGKAST: 4+

Kjell Magne Gjøsæter, bokblogger.com

 

Dette er en søt bok med god moral og fengende historie.

@lillianaleser

 

Superhelt er første boken i det som er tenkt som en barnebokserie med navn De store små, og jammen håper jeg det blir fler. Denne lille boken har alt som trengs til en engasjerende høytlesning for yngre barn. 

Taran Halvoren, Coffeeread

  

En skikkelig søt og godt skrevet barnebok📚❤️

@mammasissel

 

Denne boka var jeg spent på! Det kan jo være litt nervepirrende å skulle anmelde en bok som er helt ny, gitt ut på et lite og for meg ukjent forlag. Men her har de virkelig gjort en god jobb! Boka er kjempefin, med skikkelig kule illustrasjoner og spennende tekst!"

"En bok som utfordrer kjønnsroller, med følsomme gutter og tøffe jenter. Barna har aleneforeldre uten at det fremheves noe spesielt.
Og i tillegg kan den brukes som utgangspunkt for en samtale om mobbing. For er det ikke ofte sånn at de som mobber andre ikke har det så greit selv?

365barnebøker (@bokhyllepedagogen)

 

Forfatteren får frem budskapet med boka, og mikset med spenning fanger det leseren. Etter å ha lest boka, er det nok lettere å vise forståelse og empati ovenfor andre. Budskapet er også fint å snakke om i ettertid. Her får barna både lærdom og spenning. Jeg anbefaler den gjerne til alle leseglade barn, for her får du både et viktig tema, spenning og humor.

Henning Sviland (@henningbokhylle)

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar