Bokanmeldelse Alva 10 år

Jeg liker boken veldig godt. Jeg liker fantasy bøker, og denne boken minner meg om de bøkene jeg pleier å lese, bare at denne boken er skrevet slik at yngre barn kan lese den. Det er veldig fint. Jeg synes at det var veldig fine tegninger i boken. De hjelper til med å forstå handlingene. De er en viktig del av boka.

 

Denne boken handler om noen barn som finner ut at de har superkrefter, og må hjelpe andre barn som har det vanskelig og kipt. Jeg liker historier om barn som må hjelpe andre, og da blir det jo ekstra gøy når de har litt magiske krefter også. Jeg som liker fantasy og action, synes at det er veldig gøy å lese en bok som egentlig er en fantasy og action bok som bare er litt annerledes og litt enklere enn de bøkene som jeg pleier å lese, og jeg synes at det er bra at andre barn som er litt yngre enn meg eller kanskje ikke liker å lese så veldig lange eller litt vanskelige bøker, kan oppleve det samme som meg når jeg leser.

 

Jeg tror at dette er en bok som kan inspirere mange barn til å lese selv.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar